GRIZLY Čočka červená loupaná půlená 1000 g Vlastnosti a výhody: Čočka jedlá je křovinatá jednoletá rostlina z čeledi bobovitých. Pěstuje se v pěti barevnýchdruzích (červená, černá, hnědá, zelená a žlutá) v oblastech Středomoří a Střední Asii. Čočka červená je zdrojem kyseliny listové, železa, fosforu, zinku, vitamínu B6 a vlákniny. Je ze všech druhů čočky nejlépe stravitelná při zachování vysokého obsahu bílkovin, a proto se hodí i pro malé děti a kojící maminky. Vláknina v ní obsažená pomáhá... Celý popis
Koupit za 59 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Grizly Čočka červená loupaná půlená 1 kg
Doprava:
49 Kč
Skladem
59 Kč
Koupit za 59 Kč
GRIZLY Čočka červená loupaná půlená 1000 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
79 Kč
Koupit za 79 Kč
Grizly Čočka červená loupaná půlená 1000 g
Doprava:
69 Kč
Skladem
79 Kč
Koupit za 79 Kč
GRIZLY Čočka červená loupaná půlená 1000 g
Doprava:
29 Kč
79 Kč
Koupit za 79 Kč
Grizly Čočka červená loupaná půlená 1 kg
Doprava:
69 Kč
Skladem
55 Kč
Koupit za 55 Kč
Popis
GRIZLY Čočka červená loupaná půlená 1000 g
Vlastnosti a výhody: Čočka jedlá je křovinatá jednoletá rostlina z čeledi bobovitých. Pěstuje se v pěti barevnýchdruzích (červená, černá, hnědá, zelená a žlutá) v oblastech Středomoří a Střední Asii. Čočka červená je zdrojem kyseliny listové, železa, fosforu, zinku, vitamínu B6 a vlákniny. Je ze všech druhů čočky nejlépe stravitelná při zachování vysokého obsahu bílkovin, a proto se hodí i pro malé děti a kojící maminky. Vláknina v ní obsažená pomáhá regulovat funkci střev, a tak je vhodnou prevencí proti zácpě. Čočka obsahuje ze všech luštěnin nejvíce železa, které podporuje krevní oběh a prospívá srdci.
Použití: Snadné a rychlá příprava. Není potřeba ji před vařením namáčet, stačí pouze propláchnout. Vaří se také krátce asi 15 - 20 minut. Pozor, má tendenci se rozpadat a měnit barvu na žlutou, solíme až po uvaření. Obvykle se používá do polévek a pikantních předkrmů, pomazánek nebo jako kašovitá příloha. Skvěle chutná v kombinaci s obilovinami, například s rýží nebo quinoou. Je nedílnou součástí známého Indického dhálu, ale i dalších zajímavých pochoutek. Díky obsahu bílkovin, minerálních látek a vitaminů každé jídlo, do kterého červenou čočku přidáte, velmi zhodnotíte.
Více informací o luštěninách a jejich vlastnostech si můžete přečíst v našem medvědím blogu. Zajímavé recepty a nápady také naleznete v našem magazínu.
Administrativní zařazení: Luštěnina.
Složení: Čočka červená loupaná půlená 100 %.
Země původu: Rusko, Kanada, Česká republika, Ukrajina.
Skladování: Skladujte v temném, chladném a suchém místě.
Může obsahovat stopy lepku.
Čočka červená je velmi oblíbeným druhem čočky, nepůsobí nadýmavě a její příprava na rozdíl od jiných luštěnin je velice rychlá. Loupaná má světle oranžovou barvu a nasládlou chuť.
Vlastnosti a výhody: Čočka jedlá je křovinatá jednoletá rostlina z čeledi bobovitých. Pěstuje se v pěti barevnýchdruzích (červená, černá, hnědá, zelená a žlutá) v oblastech Středomoří a Střední Asii. Čočka červená je zdrojem kyseliny listové, železa, fosforu, zinku, vitamínu B6 a vlákniny. Je ze všech druhů čočky nejlépe stravitelná při zachování vysokého obsahu bílkovin, a proto se hodí i pro malé děti a kojící maminky. Vláknina v ní obsažená pomáhá regulovat funkci střev, a tak je vhodnou prevencí proti zácpě. Čočka obsahuje ze všech luštěnin nejvíce železa, které podporuje krevní oběh a prospívá srdci.
Použití: Snadné a rychlá příprava. Není potřeba ji před vařením namáčet, stačí pouze propláchnout. Vaří se také krátce asi 15 - 20 minut. Pozor, má tendenci se rozpadat a měnit barvu na žlutou, solíme až po uvaření. Obvykle se používá do polévek a pikantních předkrmů, pomazánek nebo jako kašovitá příloha. Skvěle chutná v kombinaci s obilovinami, například s rýží nebo quinoou. Je nedílnou součástí známého Indického dhálu, ale i dalších zajímavých pochoutek. Díky obsahu bílkovin, minerálních látek a vitaminů každé jídlo, do kterého červenou čočku přidáte, velmi zhodnotíte.
Více informací o luštěninách a jejich vlastnostech si můžete přečíst v našem medvědím blogu. Zajímavé recepty a nápady také naleznete v našem magazínu.
Administrativní zařazení: Luštěnina.
Složení: Čočka červená loupaná půlená 100 %.
Země původu: Rusko, Kanada, Česká republika, Ukrajina.
Skladování: Skladujte v temném, chladném a suchém místě.
Může obsahovat stopy lepku.
Čočka červená je velmi oblíbeným druhem čočky, nepůsobí nadýmavě a její příprava na rozdíl od jiných luštěnin je velice rychlá. Loupaná má světle oranžovou barvu a nasládlou chuť.
Parametry
Výrobce | Grizly |